изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 14:53 EET
28 ФИРМИ ОТ РЕГИОНА ЧЛЕНУВАТ В БРАНШОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ    
НовиниВ събота в Добрич се проведе отчетно-изборно събрание на регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите в Добрич. За председател отново бе преизбран Тошко Няголов.

Гост на събранието бе изпълнителният директор на браншовата организация Петър Димитров. В рамките на заседанието бе отчетен досегашният мандат и направена оценка на изминалата година. Добри отзиви от националното ръководство хлебопроизводителите от Добрич са получили по повод организацията на националния събор на хляба, каза Няголов. В момента 28 фирми от региона членуват в браншовата структура, като в най-скоро време техният брой ще се увеличи над 30, каза още Няголов. Той допълни, че всички фирми в региона са въвели задължителната за хранително-вкусовия сектор ХАСАП система за контрол на качеството на продукцията. Регионалният председател допълни още, че по традиция и тази година в града хлебарите ще организират изложба по повод професоналния си празник - Спасовден, а също така ще се включат и в националния събор на хляба, чийто домакин през ще е Хасково.
Към момента не се предвижда увеличение на насъщния. "В момента тон брашно с ДДС се търгува за 840-880 лв." - каза Няголов.
 


Сходни връзки

28 ФИРМИ ОТ РЕГИОНА ЧЛЕНУВАТ В БРАНШОВАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ХЛЕБОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди