изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:02 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАДЪРЖАХА ШЕСТИМА ЗА СТРЕЛБА ПО АВТОБУС    
НовиниПо задното стъкло на автобус с пътуващи работници от Добрич за Варна било стреляно вчера сутринта, съобщиха от РДВР. Около 7 часа пътуващите в автобус "Икарус", собственост на ЕТ "Радис" от Добрич, забелязали до разклона за с. Дебрене станала преди това катастрофа с лек автомобил "Форд Пробе". В момента на спиране на автобуса за оказване на помощ, на около 50-60 м след мястото на катастрофата, пътуващите в автобуса работници сигнализирали на шофьора, че задното стъкло е пробито с произведени два изстрела. След извършени заградителни мероприятия били задържани шестима души за изясняване на стрелбата по автобуса и катастрофата.

ЗАПОЧВАТ ПРОВЕРКИ ПО ЛЕКАРСКИТЕ КАБИНЕТИ

Проверки по лекарските и стоматологичните кабинети на територията на региона започват от 26 януари, съобщи за НДТ д-р Камелия Кирчева - директор на РХЕИ. Д-р Кирчева предполага, че в комисията ще бъдат поканени и представители на съсловните организации - председатели на районната лекарска колегия и на Стоматологичния съюз в Добрич.
НДТ - 22 януари 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЗАДЪРЖАХА ШЕСТИМА ЗА СТРЕЛБА ПО АВТОБУС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди