изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:18 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "АЛБЕНА ИНВЕСТ ХОЛДИНГ" ЩЕ СТРОИ ХОТЕЛ В СОФИЯ    
ЛюбопитноДелегация от над 10 английски бизнесмени пристига в България, водена от "Банк Насионал дьо Пари", за да се запознае с възможностите за инвестиране. Ще се обсъжда и съвместно финансиране на голфигрище в Албена, съобщи председателят на Надзорния съвет на холдинга и директор на "Албена" АД Красимир Станев. Ще бъде обсъдено още строителството на нов четиризвезден хотел в София. Обектът трябва да започне да се изгражда през тази година и да бъде завършен през 2000 г. Той ще струва между 10 и 15 млн. долара, каза още Станев.

СТАЧКАТА ВЪВ "ВиК" СПИРА?

Днес ще стане ясно дали общото събрание на колектива във "ВиК" - Добрич, ще вземе решение ефективната стачка да бъде прекратена, съобщи съпредседателят на стачния комитет Румен Райнов. Вчера в Добрич бе федералният секретар на строителната федерация към КТ "Подкрепа" Михаил Михайлов. Той заяви, че според него не е коректно решението за увеличение на цената на водата да се прехвърля на гърба на стачкуващите за хляба си хора.
НДТ - 23 януари 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ "АЛБЕНА ИНВЕСТ ХОЛДИНГ" ЩЕ СТРОИ ХОТЕЛ В СОФИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди