изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:26 EEST
ПРИ ПРОБЛЕМИ С ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО ЗВЪНЕТЕ НА 0700 161 61    
ОбществоЧитатели на вестник "Нова добруджанска трибуна" сигнализираха, че от обяд във вторник без електрозахранване е вход "Б" от блок 4 по ул. "Боряна" в Добрич.

Попитахме в "Е.ОН - България" на какво се дължи прекъсването. От пресслужбата на компанията заявиха следното: "Електрозахранването в района на ул. "Боряна" е прекъснало поради повреда в трафопост. Екип на Регионален център Добрич към "Е.ОН България Мрежи" отстрани повредата и след обяд електрозахранването на потребителите беше възстановено". От фирмата припомнят още веднъж, че при проблеми с електрозахранването всеки може да подава сигнали на тел. 0700 161 61. Центърът за обслужване на клиентите на компанията работи денонощно, като цената на обаждането е на стойността на един градски разговор. Телефонният център разполага с линия, която приоритетно обслужва сигнали за аварии. От месец ноември броят на работните места в телефонния център e увеличен, добавят още от прессцентъра на компанията.
 


Сходни връзки

ПРИ ПРОБЛЕМИ С ЕЛЕКТРОЗАХРАНВАНЕТО ЗВЪНЕТЕ НА 0700 161 61 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди