изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:16 EET
ПЪРВИТЕ ПЕЧЕЛЯТ 10% ОТСТЪПКА ЗА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА ПРЕЗ 2008 Г.    
НовиниТуристически агенции вече предлагат почивка на море в България през 2008 г. Те стартираха със специални програма за ранни записвания. Предлагат да резервираме отсега морската си почивка, за да получим отстъпка в размер на 10%. Сред предлаганите ваканции, включени в промоцията, е и тази в курорта Албена.

Агенциите предлагат офертата "Ранни записвания" при авансово плащане в размер на 30% от резервацията, което трябва да се извърши до 29 февруари 2008 г. Крайният срок за окончателното плащане към въпросните агенции е 30 април 2008 г. Към момента може да се направи заявка в 24 хотела в курорта Албена. Това са хотели, които предлагат всички удобства и лукс за своите гости, разположени на първа и втора линия в един от най-красивите и добре устроени черноморски курорти. Сред тях са тризвездните хотели "Елица" и "Нона", при цени от 79 лева за човек и нагоре се предлага ваканция в най-новия хотел "Фламинго", който е с четири звезди. Цените за ваканция по формулата "всичко в цената" за четиризвездния "Ралица Супериор" стартират от 94 лева на човек. Максималните цени на човек за хотелите в Албена са 280 лева.
С цел удовлетворяване желанието на гостите за почивка в модернизирана база, както и, за  да отговори на очакванията за приятна почивка на гостите си в комплекса, "Албена" АД и преди старта на новия сезон вложи немалко средства в обновяване и модернизиране на хотелската база. Много хотели и ресторанти ще посрещнат туристите през сезон 2008 г. напълно обновени и отговарящи на най-новите тенденции.

 


Сходни връзки

ПЪРВИТЕ ПЕЧЕЛЯТ 10% ОТСТЪПКА ЗА ВАКАНЦИЯ В АЛБЕНА ПРЕЗ 2008 Г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди