изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 12:03 EET
"ШЕЛЕ" ЩЕ СЕ ПОДСИЛИ С ТЕХНИКА    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова вчера е провела извънредна среща с ръководството на фирма "Шеле"-София, съобщиха от пресслужбата на общината. Срещата се е провела по изричното настояване отстрана на общината във връзка с проблемите със сметосъбирането и сметоизвозването от 2 януари до момента.


Детелина Николова е представила ежедневните констатации на общината в целия град. Посочено е, че на места сметосъбиране и сметоизвозване не е имало в продължение на три до седем дни. От "Шеле" са приели исканията на кмета за незабавна и бърза реакция и нормализиране на дейностите по сметосъбиране и сметоизвозване в града. До два дни "Шеле" ще пренасочи допълнителен, специализиран сметосъбиращ автомобил тип Вариопреса. Софийската централа на фирмата ще разреши на филиала в Добрич да наеме допълнително товарни автомобили и техника. С тях ще се сформира специален екип за товарене и извозване на отпадъците от микросметищата, които се образуваха около контейнерите и затрудняват нормалната работа по сметоизвозването. От общината са отправили искане за допълнително осигуряване на техника за сметосъбиране и сметоизвозване за целогодишен срок. 
Двете страни са констатирали, че и тази зима има много унищожени контейнери в резултат на изхвърляне на жар от гражданите. От "Шеле" са се ангажирали да доставят извънредно нови 60 метални контейнери за подмяна на старите, унищожени от неправомерното изхвърляне на жар.
 


Сходни връзки

"ШЕЛЕ" ЩЕ СЕ ПОДСИЛИ С ТЕХНИКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди