изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 08:10 EET
"АЛБЕНА" СЕ ПОДГОТВЯ ЗА НОВИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН    
НовиниПо традиция и в навечерието на новия туристически сезон 2008 г. "Албена" АД реализира мащабна програма за реконструкция и модернизация на обектите си. Основната цел е удовлетворяване желанието на гостите за приятна почивка в модернизирана база.

От туристическото дружество информираха, че за началото на сезона стаите в хотелите "Албена бийч клуб" и "Гергана" ще бъдат напълно реконструирани и модернизирани. Двата хотела вече ще са обединени под името "Гергана" и ще предлагат услугата all inclusive plus,  която допълнително предлага за стая чадър с два шезлонга на плажа пред хотела. Хотел "Каликара" ще се предлага под същата формула. Хотели "Нона" и "Елица" ще се предлагат под две формули и гостите им ще могат да избират най-подходящата за тях между  all inclusive и all inclusive plus. Полупансион или  all inclusive ще предлага през новия туристически сезон хотел "Орлов". Със стандарт "три звезди", реновирани и с климатици, ще бъдат хотелите "Магнолия Гардън", "Панорама" и "Компас". Под името "Лагуна Гардън" се обединяват хотелите "Лагуна Маре" и "Лагуна Гардън". Като комплекс "Орхидея" ще се предлагат вече на туристическия пазар ваканциите в хотелите "Орхидея" и "Орхидея Парк".
Окончателно трябва да приключи през тази година строителството на комплекс "Фламинго", като се финализира последният му етап. Той ще предлага почивки на база полупансион или нощувка със закуска.

 

 

 

 


Сходни връзки

"АЛБЕНА" СЕ ПОДГОТВЯ ЗА НОВИЯ ТУРИСТИЧЕСКИ СЕЗОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди