изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 06:05 EET
ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ "ДРУЖБА 1" ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА ПРОБЛЕМА СИ С "Е.ОН"    
НовиниПроблемът на семействата от бл. 3 и 4 на жк "Дружба 1", които претърпяха щети заради токов удар след кражба на проводници от трафопост на "Е.ОН", ще бъде представен в сряда на дискусия, организирана от най-новата парламентарна група "Българска нова демокрация".

Председателят й Борислав Ралчев е отправил  покана за участие в работна среща по проблемите на потребителите до представителя на потърпевшите семейства Милена Младенова, съобщи тя пред НДТ. В поканата се припомня, че още в началото на парламентарната сесия БНД обяви, че ще работи в Народното събрание за защита правата на гражданите като потребители. В тази връзка е и насрочената за сряда дискусия. Тя ще е по проблемите с некачествените стоки и услуги, които се предлагат на българските граждани, както и защитата на правата им като потребители. Форумът ще бъде открит от Борислав Ралчев. "Ексвицепремиерът и министър на икономиката Лидия Шулева ще представи инициативите на парламентарната група в тази посока. След това ще се проведе дебат по тях и ще се представят конкретни примери за нарушаване правата на потребителите в сферата на услугите. Предстои да се обсъдят и подготвяните промени в законодателството.
 


Сходни връзки

ПОТЪРПЕВШИТЕ ОТ "ДРУЖБА 1" ЩЕ ПРЕДСТАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА ПРОБЛЕМА СИ С "Е.ОН" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди