изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 07:14 EET
НА 14 МАРТ АЛБЕНА ПОСРЕЩА ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ    
НовиниПървите гости за 2008 г. Албена ще посрещне на 14 март, съобщи за НДТ зам.-директорът "Продажби и маркетинг" Соня Стойчева. Първи по традиция ще отвори хотел "Добруджа", за да посрещне желаещите да се включат в своеобразното училище за здраве - програма "Витал", която балнеологичният център предлага.

Основен акцент на програмата е обучение по правилно здравословно хранене, нормализиране на теглото, раздвижване и подобряване на здравето. Програмата е десетдневна, тя е уникална по своята същност и съчетава комплекс от индивидуални и групови процедури с доказан ефект в борбата с излишните килограми, без излишно натоварване или гладуване. Менюто е вкусно и разнообразно и включва широк спектър от здравословни ястия при диетична кулинарна обработка. Включени са занимания по лечебна и подводна гимнастика, фитнес, теренно лечение, плуване, танци, провеждани под грижите и вниманието на екип от опитни професионалисти физиотерапевти и рехабилитатори.
Сред първите, които ще пристигнат в курорта, са и гости от немската фирма за отдих в България и традиционен партньор на Албена "Курклуб". Те вече са заявили 60 стаи в хотел "Добруджа". На 19 март се очаква да пристигнат и гости от "БГ Райзен", също немска компания, която води гости за балнеологията в Албена. През март в курорта се очаква да се проведе работна конференция на "Карлсберг". Сектор "Спорт" е в активни преговори с различни спортни клубове - както футболни, така и от други спортове, за подготвителни лагери в Албена, тъй като балнеологията в хотел "Добруджа" ще работи с пълен капацитет и ще предлага всички възможности за възстановяване на спортистите след тренировки.
 


Сходни връзки

НА 14 МАРТ АЛБЕНА ПОСРЕЩА ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.46 секунди