изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:36 EEST
Сложиха охрана на прочулия се архитект    
Ред и сигурностМъжът, който подаде сигнал срещу двамата служители от фонд "Републиканска пътна инфраструктура" - архитект Георги Янев, вече е с назначена охрана.

Това каза пред журналисти директорът на Столичната полиция главен комисар Румен Стоянов, предаде БТА. Той допълни, че охраната на Янев е разпоредена от понеделник сутринта, след като самият Янев е заявил пред полицията, че го е страх за живота му.
Георги Янев подаде сигнал в полицията, че двама служители от фонд РПИ му искат подкуп от 50 000 лева, за да сменят статута на негови земи, близо до Велико Търново. Няколко дни по-късно двамата служители на фонда бяха задържани. Това са Любомир Лилов, директор на Дирекция "Усвояване на средства от ЕС", и Иван Владимиров, началник отдел "Подготовка, търгове и договаряне". В събота съдът остави в ареста и двамата.
"Страхувам се за живота си, ще ме гръмнат. Ще бягам в Барселона или при мой приятел в Колумбия", заяви в интервю за "Стандарт" Янев. "Изпортиха ме. Полицията си свърши перфектно работата, но прокурор е казал името ми на всеослушание", оплаква се Янев. Според него задържаните са само брънка във веригата.
"Боя се от тези, които стоят зад тях. Навързани са като свински черва", признава архитектът. Той е убеден, че телефонът му се подслушва, и ходи въоръжен с два ножа. В гилдията Янев е известен с това, че е направил декорите на шоуто "Стани богат".  dir.bg
 


Сходни връзки

Сложиха охрана на прочулия се архитект | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди