изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:54 EET
Гръмнаха 42-годишен мъж на Централна гара    
Ред и сигурност42-годишен мъж бе прострелян в интернет-кафе в района на Централна гара. Сигналът за стрелбата е получен в полицията около 20.40 часа в понеделник.

Пострадалият е прострелян в гърдите и е настанен във Военномедицинска академия (ВМА). Той е контактен, но все още е рано да се каже дали има опасност за живота му. Извършителят на тежкото престъпление - 43-годишен мъж, е задържан на мястото на инцидента, благодарение на бързата намеса на полицията и съдействието на охранителите на заведението. Престъпникът има тежко криминално досие - осъждан е за кражби и има множество регистрации за други престъпления, включително и за незаконно притежание на огнестрелно оръжие.
По информация на БГНЕС простреляният мъж е български гражданин, който работи в чужбина и тези дни се е завърнал за кратко при близките си. Той е случаен посетител на заведението и няма данни за извършени от него законнонарушения.
По първоначална информация пистолетът, с който е бил ранен мъжът, е бил газов, предаде “Фокус”. Има шестима очевидци на инцидента. Според разказате им простреляният и човекът, който е стрелял са стояли на една маса в заведението. Двамата са се скарали, след което единият е извадил пистолет и е стрелял.

dir.bg

 


Сходни връзки

Гръмнаха 42-годишен мъж на Централна гара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди