изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:15 EET
Батков: Извадените джобове в ЦСКА - истински позор    
СпортСобственикът на Левски Тодор Батков даде пространно интервю за Гонг, в което опроверга, че „синият” клуб ще бъде продаден в скоро време. Той говори и за ситуацията в отбора, както и по наболелият проблем с базите.

„Винаги е интересно да чуеш нещо, което не си предполагал, което не стои в плановете ти. Но аз съм забелязал тази тенденция, когато във вечния враг има проблеми, плъзват такива слухове и се опитва да се измести центъра на общественото внимание.

Аз искрено преживявам ситуацията с ЦСКА и им пожелавам най-накрая да намерят собственик със сърце, душа и пари. Това с извадените джобове на футболистите е позор. Евентуален провал на ЦСКА ще ни създаде и допълнителен проблем с базите. От публична гледна точка, няма да е добре, ако Левски получи нещо, а ЦСКА не. А те биха получили, ако имат читав собственик и читаво ръководство,” каза Батков. „Не казвам, че е лесно да издържаш голям клуб, но всеки трябва да си носи раницата. Левски няма да има нов собственик от лятото. Аз като физическо лице притежавам над 70% от акциите на Левски. Фирмата на Майкъл Чорни пък има около 20%, а останалите са на други лица.”

Тодор Батков добави:„Спокоен съм за отбора, всичко бе обсъдено в детайли със спортно-техническото ръководство, нито един трансфер не е извършен против волята му. Едва ли ще има нови имена в отбора. Всичко е възможно разбира се, но ако нещо се наложи, ще търсим свободен агент. Може контузиите да наложат да привличаме някои нов футболист.”

„Би трябвало Левски да може да вземе стадион „Раковски”, нормално и редно е. Ние искаме да направим нещо за спорта, а не да строим жилищни кооперации в Борисовата градина,” завърши босът на шампионите. Gong.bg
 


Сходни връзки

Батков: Извадените джобове в ЦСКА - истински позор | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Батков: Извадените джобове в ЦСКА - истински позор
Автор: Anonymous да 2008-02-01 @ 18:26 EET

Те собствениците на клуба разбиха отбора, та какво остава за Черно море. И този варненски мазник - треньора, дето бил голям спец. Варненци  не го броят за треньор и се оттърваха от него заради  мръсния си характер, а Роман го назначи, да се присмива на добричлии. Още колко варненски хюмнета ще докара, а нашите лъскат пейката. Обичал клуба и града - дъра дъра.  А обича ли добруджанци?  Оприличавал ни с тъпана, който подарил на фен клуба - "група пияндурки" ,тъпи и кухи селяни. Да  видим кога ще го изхвърлят? 

Батков: Извадените джобове в ЦСКА - истински позор
Автор: Anonymous да 2008-02-02 @ 01:38 EET
батков не разбира от футбол!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди