изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:25 EEST
Арестуваха наш илюстратор в САЩ, заплашил Буш    
Новини
Българин е заплашил президента на САЩ Джордж Буш. Това съобщава онлайн изданието на The Hudsоn Reporter по информация на Малкълм Уайли, говорител на Сикрет Сървис. 28-годишният Александър Алексов, който живее в Гутенберг, Ню Джърси, е арестуван на 28 януари заради заплахи към Буш и оставен подозрителен пакет до Белия дом.


По време на инцидента президeнтът е бил в Белия дом. Сикрет Сървис не съобщи какво е имало в пакета.
Все още не е известно какви са мотивите на Алексов, но от няколко месеца той е имал психични проблеми, съобщава изданието. Алексов е талантлив илюстратор, дошъл от България преди 7 години. Според неговата уебстраница има книги на английски, немски и български. Живял е няколко години в Сиатъл преди да се премести в Гутенберг. Негови съседи споделят, че българинът бил тих и затворен. Не мога да си представя, че той някога е обезпокоил някого, твърди негова съседка. Винаги го виждам навън да рисува, казва друг. От материала не става ясно дали Алексов е още в ареста и повдигнато ли е обвинение срещу него, съобщи БГНЕС.
 


Сходни връзки

Арестуваха наш илюстратор в САЩ, заплашил Буш | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди