изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:47 EEST
БОГАТА СПОРТНА ПРОГРАМА В АЛБЕНА И ПРЕЗ 2008 ГОДИНА    
Новини

Готов е вече спортният календар на Албена за 2008 година. През февруари и март край морето няма да се провеждат официални спортни прояви, но терените са предпочетени от мнозина отбори за подготовка и провеждане на контролни мачове.



Началото на спортните състезания ще бъде поставено с турнир по футбол за жени, който ще бъде през април. През май сили във футболни турнири ще премерят фармацевти и полицаи. В края на май и началото на юни Албена ще бъде домакин на европейска квалификация по футбол за жени. Международни състезания по бридж и конен спорт бележат още юни. Гвоздеят на програмата ще бъде от 10-и до 15-и, когато курортът ще бъде домакин на Откритите Балкански работнически игри.  През този месец ще спортуват още журналисти и учители.    

Традиционно през юли ще се проведат международни турнири по спортни танци и тенис на маса. В най-горещия месец на годината каратеките са избрали комплекса за лагер, а малките футболисти ще спорят за “Алиот къп”.  

Подготвителен лагер по тенис на маса, Салса турнир и подготовка на волейболни отбори и тенис на маса ще има през август и началото на септември.

Есента е предпочетена за провеждането на Спартакиади за работещи в сферата на банките, ВиК и енергетиката. На 17 септември започва световното първенство по модерен петобой, а седмица по-късно са и футболните срещи от европейските квалификации за девойки до 19 години. През октомври на стадионите в Албена ще се проведат  евромачовете за момичета до 17 години и Спартакиада за пощальони.

От спортния отдел на комплекса си запазват правото да въведат промени в програмата на спортния календар през годината. НДТ

 


Сходни връзки

БОГАТА СПОРТНА ПРОГРАМА В АЛБЕНА И ПРЕЗ 2008 ГОДИНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди