изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:46 EET
ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ /видео/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Идеален ден за научни занимания, подготовка на курсови проекти и ред полезни неща все в същия дух. Внесете малко ред в кореспонденцията си и подходете практично към срещите си с хора.

ТЕЛЕЦ - Ще се чувствате нервни. Тревогите ви май не са съвсем оправдани. Започнете да действате и ще видите, че всичко си идва на мястото. Просто се налага да подредите вече обърканото.

БЛИЗНАЦИ - Днешният ден ще е посветен на труд. Май ще трябва да пренаредите нещата, които доскоро усърдно подреждахте. Бъдете внимателни и не мърморете много, а се радвайте на постигнатото.

РАК - Днес не си позволявайте да кривнете от правия път, защото после ще ви е трудно да се върнете на него. Ще срещнете доста изкушения, внимавайте, защото вие обичате да им се поддавате.

ЛЪВ - Общуване с творчески ориентиран човек ще ви вдъхнови към разкриване на талантите ви. Други ще се насочат към по-прагматични цели, като повишаване на доходите си.

ДЕВА - Умората ще ви подтикне да предпочетете домашния уют за възстановяване и релаксация. Близостта на семейството ви внася спокойствие в душата ви и довежда по-ведри мисли.

ВЕЗНИ -  Направете така, че околните също да се чувстват спокойни, като се отнесете с разбиране към проблемите им. Новини, свързани с финансите ви ще подобрят атмосферата около вас.


СКОРПИОН - Овладейте емоциите и избягвайте конфликтите, ако искате да имате спокоен ден. Ще се чувствате добре в компанията на уравновесени хора, присъствието им ще ви въздейства позитивно.

СТРЕЛЕЦ - Среща с приятели ще подобри настроението ви и ще ви разведри. Професионални ангажименти при други ще им позволяват да покажат търпение и способност за работа в екип.

КОЗИРОГ - Въпреки умората, която ви притиска, ще се посветите на служебните задачи, останали нерешени предната седмица. Не се дразнете, ако възникнат недоразумения в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ - Днес пътуванията ще ви носят по-добри възможности във финансовата сфера. Разнообразете интересите си. Ще се радвате на енергия, с която можете да постигнете всяка цел.

РИБИ - Днес ще се радвате на добри изненади или ще се сблъскате с непредвидени придобивки. Освободете се от вътрешното си напрежение и гледайте по-оптимистично на деня.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 5 ФЕВРУАРИ /видео/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди