изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:24 EEST
СТАРТИРА НОВАТА МРЕЖА "ENTERPRICE EUROPЕ NETWORK"    
НовиниГлавният секретар на Търговско-промишлената палата в Добрич Герман Германов и досегашният ръководител на Евро-инфо центъра Татяна Гичева заминават за Брюксел. Там те ще присъстват на грандиозно представяне новата мрежа "Enterprice Europе Network. То ще се състои на 6 и 7 февруари. Ще присъства еврокомисарят по разширяването на ЕС Гюнтер Ферхойген.

Новата мрежа "Enterprice Europе Network" се финансирана по програма "CIP" на Европейската комисия. Към нея от началото на тази година се присъедини и консорциум от 13 български организации, сред които досегашните евро-инфо центрове, БАН и БСК. Евро-инфо центровете, сред които и този в Добрич, досега функционираха по проектът, който завърши в края на миналата година. Сега те се включват в новата мрежа.
Тя ще предлага услугите на ЕИЦ, а също и информация по внедряване и трансфер на нови технологии и ноу-хау. Мрежата ще осигурява информация за европейската политика. Приоритетна задача за консорциума за 2008 г. са малките и средни предприятия. Плановете са през следващите седем години около 2 милиона фирми от цяла Европа да се възползват от услугите на новата мрежа, тя да получи поне пловин милион запитвания по различни въпроси, както и в рамките й да се организират 30 000 кооперационни борси.
Новият консорциум ще бъде представен от всяка от участващите в него организации, включително и в Добрич
 


Сходни връзки

СТАРТИРА НОВАТА МРЕЖА "ENTERPRICE EUROPЕ NETWORK" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди