изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 12:39 EEST
ДЕПУТАТИТЕ ОТ БНД СЕ АНГАЖИРАХА С ПРОБЛЕМА НА КЛИЕНТИ НА Е.ОН    
НовиниДeпутатите от най-младата парламентарна група, тази на партия Българска нова демокрация, са се ангажирали с решаване на проблема на потърпевшите от силен ток вследствие кражба на проводници семейства от блокове 3 и 4 в жк "Дружба 1".

Това стана ясно след завръщането от София на представителя на пострадалите клиенти на енерийното дружество "Е.ОН" Милена Младенова.Тя бе в столицата по покана на депутата Лидия Шулева и участва в дискусия на тема "Защита правата на гражданите като потребители". Тя се проведе в Народното събрание и бе организирана, както НДТ вече писа,  от парламентарната група на БНД. В нея е участвал и омбудсманът на републиката Гиньо Ганев. Милена Младенова е имала лични срещи с Лидия Шулева и председателя на групата Борислав Ралчев.
Според Шулева има много нередности в констативния протокол, който от "Е.ОН" са ни връчили. В едно писмо-отговор до нас от дружество се цитира чл. 68 от Общите условия за предоставяне на услугата на клиентите, но там такъв член изобщо не съществува. Членовете са до 66", коментира М. Младенова. И добави, че, според юристите-депутати от БНД, има много противоречи с актовете, които са издадени на потърпевшите клиенти на енергийното дружество.
Припомняме, че на около 20 семейства  в бл. 3 и 4 на жк "Дружба 1", изгоряха повечето от електроуредите заради подадения силен ток. Впоследствие се оказа, че причината е кражба на проводници от трафопост на "Е.ОН" и пради тази причина от компанията отказаха да обезщетят потърпевшите семейства.
Милена Младенова бе гост и на Лора Крумова в сутрешния блок на "Нова телевизия", където също е представи проблема на семействата от Добрич.
 


Сходни връзки

ДЕПУТАТИТЕ ОТ БНД СЕ АНГАЖИРАХА С ПРОБЛЕМА НА КЛИЕНТИ НА Е.ОН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди