изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:22 EEST
СПИПАХА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, "ШЕТАЛА" ПО ТЪМНО    
Ред и сигурностПрестъпна група от 3 лица, извършила четири взломни кражби, е установена след проведени оперативно-издирвателни мероприятия на служители на РПУ-Каварна, съобщиха от областна дирекция "Полиция" в Добрич.

Един от апашите - 22-годишният С. С., е от София, а останалите са от с. Раковски - Ю. С. /19 г./ и 16-годишно непълнолетно момче.
 Тримата "шетали" през втората половина на януари в тъмната част на денонощието. Те проникнали в работилница, бивш обект за производство на хранителни продукти и в три частни жилища на територията на Раковски. От тях задигнали ел. уреди, агрегат, акумулатор и др. Обект на престъпните им посегателства са били и редица предмети, изработени от цветни и черни метали, както и захранващи ел. кабели. Апашите предавали откраднатите вещи на пунктове за изкупуване на метали. След установяването  на  групата част от плячката е открита, иззета и ще бъде върната на собствениците.
Работата на полицията по изясняването на обстоятелствата около кражбите продължава. До момента на установяването им трите лица не са били известни на полицията като извършители на престъпления. По случаите са образувани досъдебни производста. НДТ

 


Сходни връзки

СПИПАХА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, "ШЕТАЛА" ПО ТЪМНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди