изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:30 EEST
Защитена зона за опазване на дивите птици “Чаиря”,    
Екология            Министерството на околната среда и водите съобщава, че съгласно разпоредбите на чл. 12 от Закона за биологичното разнообразие, е изработен проект на заповед за обявяване на защитена зона за опазване на дивите птици “Чаиря”, с идентификационен код BG0002085. Защитената зона е разположена в землищата на с. Методиево и с. Генерал Колево, община Добричка и с. Пленимир, община Генерал Тошево, област Добрич.

            Пълният текст на проекта на заповед е публикуван на Интернет страницата на Министерство на околната среда и водите - http://www.moew.government.bg, на Интернет-страницата на Областна администрация- Добрич и е на разположение в административната сграда на Регионалната инспекция по околната среда и водите – Варна (гр. Варна, ул. “Ян Палах” № 4).

            В едномесечен срок заинтересованите лица могат да представят на министъра на околната среда и водите мотивирани писмени становища, възражения и предложения относно посочените в проекта на заповед забрани и ограничения на дейности.

Пълен опис на координатите на точките , определящи границата на защитената зона
 


Сходни връзки

Защитена зона за опазване на дивите птици “Чаиря”, | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди