изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:53 EET
ПИЯН ЦИГАНИН БЕЗ КНИЖКА БЛЪСНА ПЕШЕХОДКА НА ТРОТОАР И ОФЕЙКА    
Ред и сигурност 24-годишна жена от Добрич е в тежко състояние, след като била блъсната от лек автомобил, докато се движела на тротоара, научи НДТ. Тежкото пътно произшествие станало днес около 9.30 часа в кв. "Христо Ботев" - в района на баничарницата, казаха от "Пътна полици-КАТ". Очевидци разказаха, че лек автомобил "Жигули" се качил на тротоара и се блъснал в оградата на една от къщите. След това помлял и 24-годишната Семра Хюсеин. Вместо да спре и да окаже първа помощ на младата жена, шофьорът напуснал местопроизшествието, завил по ул. "Опълченска" и направил опит да се укрие от органите на реда.

 Свидетели на катастрофата обаче запомнили номера му и го съобщили на КАТ. Малко-по-късно шофьорът е задържан. "Беше страшно, на тротоара можеше да има и други хора и те да пострадат" -  коментират очевидци. В колата бяха двама цигани, разказаха те за НДТ. Според тях, водачът на "Жигули"-то бил пиян.

Раненото момиче е откарано в болница с линейка на Центъра за спешна медицинска помощ. Настанено е в ОАИЛ. Младата жена е в кома, има тежка черепно-мозъчна травма, животът й е в опасност, казаха лекари.

От "Пътна полиция" съобщиха, че колата била управлявана от 29-годишния Семир Хасан. Техническото средство, с което е изпробван, отчело над 1,4 промила алкохол. Шофьорът не притежавал и свидетелство за правоуправление на МПС. НДТ

 


Сходни връзки

ПИЯН ЦИГАНИН БЕЗ КНИЖКА БЛЪСНА ПЕШЕХОДКА НА ТРОТОАР И ОФЕЙКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди