изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:46 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ С ДВА МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ РДВР ИНФОРМИРА ЗА ИЗЧЕЗНАЛ    
Любопитно45-годишният моряк от Добрич Неделчо Николов Стоянов е в неизвестност от края на ноември м.г., стана ясно миналия петък. Според роднини на моряка, той е в неизвестност от 30 ноември м.г. Тогава около 14 часа някой му се обадил по телефона. Неделчо излязъл пред блока и повече не се появил. 45-годишният мъж живеел в апартамент с приятелката си. След като роднините сигнализирали в РДВР за изчезването му, в жилището бил правен обиск, иззети били някакви документи, но и досега нямало информация къде се намира.

ФОЙЕРВЕРКИ С ОЦЕТЕН АНХИДРИД

При акция на ЦСБОП в края на миналата година антимафиоти конфискували обикновен оцет вместо суровина за хероин - оцетен анхидрид. При съвместна разработка в края на изтеклата година спецполицаите са задържали рибарска лодка с 80 бидона оцетен анхидрид, който е съставка за производство на хероин, съобщиха тогава от пресцентъра на МВР. Според източници от прокуратурата, тогава са били задържани двама, които по-късно били освободени. Сега магистрати заявиха, че при анализите било установено, че вместо хероиновата съставка, в бидоните имало обикновен оцет.
НДТ - 9 февруари 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ С ДВА МЕСЕЦА ЗАКЪСНЕНИЕ РДВР ИНФОРМИРА ЗА ИЗЧЕЗНАЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди