изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 14:19 EEST
МЕГА ДЕРБИ В РЕГИОНА    
СпортСрещите от 14-ия кръг от първенството на регионалния шампионат по волейбол на Източна България ще се играят в неделя. Мачовете ще бъдат в спортните зали в Генерал Тошево и Нови пазар.

Зрителите в добруджанския град ще станат свидетели на истинско мега дерби, тъй като лидерът в таблицата - “Елит” (Силистра) ще играе с втория в класирането “Черно море” - Варна. Двубоят е от 13.30 часа. Съставът на “Добротица”, заемащ четвърто място, ще има за съперник варненския “Енерджи”. Домакините от “Спортист 99” излизат на мрежата срещу “Хепи”, а “Форос 2000” ще спори с “Калиакра”. В този кръг почива съставът на “Тича”. Тежко гостуване предстои на 12-ия в групата - “Екип “Добрич”, който в Нови пазар ще срещне домакините. Те са миналогодишни шампиони и заемат шеста позиция след 13-ия кръг. Ето и останалите мачове в Нови пазар: 11:00 ч. - "Никола Козлево" - "Бургас"; 12:30 ч. - "Родина" - "Айтос".

НДТ

 


Сходни връзки

МЕГА ДЕРБИ В РЕГИОНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди