изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 16:12 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/    
Хороскоп

  ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/



ОВЕН - Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече тишина и време за размисъл. Има върху какво да мислите, работата, семейството, приятелите и несвършени задачи.

ТЕЛЕЦ - Благоприятна възможност, която не сте предполагали, че съществува ще се появи и ще насочи развитието на едно събитие в желана посока. Не пропускайте да се възползвате.

БЛИЗНАЦИ - Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес е ден да свършите нещо заедно с приятели.

РАК - За вас денят може да не е съвсем почивен, или ще ви извикат на работа, или вие самите ще намерите за какво да отидете. При всички случи ще сте в самия център  на горещите събития.

ЛЪВ - Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука.

ДЕВА - Днес ще се чувствате в страхотна форма, най-вече по отношение на чувството за хумор. Ще ви се ще да покажете на другите, че ги обичате. Ами направете го, резултатът ще ви изуми.

ВЕЗНИ - С добро усещане за бъдещето си ще се захванете за работа. Много неща ще се променят. Нищо не е се дава даром, всяка придобивка трябва да се извоюва, за да ви носи повече наслада.

СКОРПИОН - Общуването с приятели ще подсили у вас усещането за свобода и увереност за бъдещето. Трансформациите вече са в ход, не се притеснявайте, ако сте раздразнителни.

СТРЕЛЕЦ - Ще трябва да вземете решения за важните неща в живота ви. Запазете мисълта си свежа, не се поддавайте на моментните настроения. Други ще продължат да търсят любим човек.

КОЗИРОГ - Прагматично ще насочите вниманието си към полезните и несвършени неща около себе си. Ще работите и за физическата си форма, предвид активните действия, които предстоят.

ВОДОЛЕЙ - Повечето от вас ще предпочетат почивката пред всичко останало. Ще има и такива, за които бизнесът ще се окаже по-важен. Финансови придобивки ще повишат самочувствието ви.

РИБИ - Ще се запознаете отблизо с идеите на човек от вашите среди и заедно ще планирате общи действия. Други ще ги занимават лични, духовни или интимни преживявания - и все позитивни.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 ФЕВРУАРИ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди