изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:21 EET
КАВАРНА ПРЕЗЕНТИРА СЕЛСКИ И АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗЪМ    
ТуризъмНа предстоящата туристическа борса, която ще се проведе във втората половина на февруари в столицата, Каварна ще акцентира на селския и алтернативен туризъм в региона.

Това съобщи за НДТ началникът на отдела по туризъм в морското кметство Коста Аргиров. "Естествено, на преден план в презентацията ни ще бъде концертният туризъм, с който Каварна вече е известна, но ще се постараем да представим и възможностите за селски туризъм. В цялата община има къщи, които предлагат този вид туризъм - в Топола са около 50 легла, в Българево са 48, в Божурец - 86 и 26 легла в Камен бряг. Домакините в тези къщи предлагат на своите гости традиционни гозби от нашия край, а дори в някои от къщите в Българево чужденците могат сами да си издоят млякото за закуска" - разказа още Аргиров.
Каварна, която редовно участва в туристическите изложения в столицата, тази година ще се представи с нови каталози.
За предстоящите Великденски празници шест хотела ще отворят врати, като ще предлагат пакети както за българи, така и за чужденци, добави още началникът на отдела по туризъм.
 


Сходни връзки

КАВАРНА ПРЕЗЕНТИРА СЕЛСКИ И АЛТЕРНАТИВЕН ТУРИЗЪМ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди