изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 16:20 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурност

Той проникнал в павилион за продажба на пакетирани изделия около 2.30 часа на 8 февруари. Обектът обаче имал сигнално-охранителна техника, която се задействала. След незабавни оперативни и заградителни мероприятия крадецът е спипан от полицейска автопатрули на звеното "Сигнално-охранителна дейност". Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.
ЧАСТЕН дом в добричкото село Ловчанци е посетен от крадец на 11 февруари. От него е задигнат телевизор. След проведените оперативно-издирвателни мероприятия на служители на Второ РПУ престъпникът е установен и задържан - това е 34-годишен мъж от същото село с инициали И. И. Телевизорът е иззет и ще бъде върнат на собственика. Крадецът е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. 
ПОРЕДНИЯТ пиян шофьор е спипан от органите на реда. Той бил установен на 8 февруари от полицейски автопатрул на Първо РПУ. 24-годишният Г. Г. управлявал лек автомобил "Мазда". Цифрвият индикатор на техническото средство, с което е изпробван, отчел 1.51 промила. По надлежния ред на Г. Г. е взета кръвна проба. Непосредствено преди установяването на наличието на алкохол шофьорът допуснал пътно-транспортно произшествие с нанесени  материални щети. НДТ



37-ГОДИШЕН мъж от добричкото село Плачи дол е задържан, след като обрал търговски обект в областния град, съобщиха от ОД "Полиция".
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди