изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:05 EET
КАСАПНИЦАТА ДОБРИЧ-ВАРНА ВЗЕ ЖЕРТВА ПЪРВОКЛАСНИЧКА    
Ред и сигурност7-годишно момиченце от Добрич загина при катастрофа по пътя между Добрич и Варна, научи НДТ.

Сайтът на областна дирекция "Полиция" в морския град съобщава, че катастрофата станала около 18.20 часа на 10 февруари до отбивката за с. Любен Каравелово. Водъч на "Хонда" с добричка регистрация - М. Ст. /39/ поради несъобразена с пътните условия скорост на десен завой изгубил контрол над автомобила. Колата се завъртяла и с дясната си страна застанала в лентата за насрещно движение. В нея челно се ударил "Опел Астра", управляван също от добричлия. При удара е пострадала 7-годишната дъщеря на шофьора на японското возило. От шофьор на преминаващ автомобил умиращото дете е докарано в болницата в Добрич. Момиченцето е получило тежка черепно-мозъчна травма при катастрофата и е починало в 19.45 в Спешно отделение.
Това е поредната жертва в касапницата на шосето Добрич-Варна.  Пътят тава вече широко известне в цялата страна с... дивашкото поведение на шофьорите по него.  Много хора са споделяли в редакцията, че най-голям страх имат, когато карат автомобилите си по пътя ДобричІ-Варна, където редица водачи на коли шофирали извън всякакви норми - с висока скорост, гаменски и в нарушение на всякакви закони, включително и на майката природа.
НДТ поднася съболезнованията си на родителите на загиналото дете и поема отговорността да излезе в близко време с инициатива да се овладее тази касапница по пътя Добрич-Варна, разбира се, с помощта и на други неправителствени организации и съответните областни  институции. НДТ

 


Сходни връзки

КАСАПНИЦАТА ДОБРИЧ-ВАРНА ВЗЕ ЖЕРТВА ПЪРВОКЛАСНИЧКА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
КАСАПНИЦАТА ДОБРИЧ-ВАРНА ВЗЕ ЖЕРТВА ПЪРВОКЛАСНИЧКА
Автор: Anonymous да 2008-02-12 @ 21:09 EET

http://bezopasnost.bg/sec.php?category=5

 

Сайтът е разработен от Министерството на транспорта.

Картата с опасни участъци не посочва пътят Добрич- Варна като рисков участък...? Интерес ще представлява информацията колко са допуснатите катастрофи за последните години по този път.

 
КАСАПНИЦАТА ДОБРИЧ-ВАРНА ВЗЕ ЖЕРТВА ПЪРВОКЛАСНИЧКА
Автор: Anonymous да 2008-02-16 @ 01:36 EET
престанете да пишете клюки и да всявате ужас у хората, особено за този случай, откъде знаете кой е винивен а ????? екстрасенси ли сте ????? не се ровете там дето не ви е работа!!!!!! оставете на разследващите да преценят кой и как ??? нали за това са назначени. И д а ви кажа , че повечето бабити кото правят ПТП-та там са от Добрич. Да си продават селските тарикатщини в собствения град където има 1 сфетофар на кръст.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди