изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 22:59 EEST
Д. НИКОЛОВА Е ИЗБРАНА ВЪВ ВРЕМЕННОТО БЮРО НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова и председателят на Националното сдружение на общините д-р Красимир Мирев са били избрани във временното бюро на Комитета на регионите.

То ще функционира до определянето на нови делегации в европейския форум на асоциациите на местните и регионални власти във всички страни, в които е имало местни избори. В това число и българската. Това съобщи Д. Николова вчера след като се завърна от заседание на комитета в Брюксел. На заседанието еврокомисарят по промишлеността Гюнтер Ферхойген е представил новата мрежа на организации, които ще работят заподпомагане на малките и средни предприятия. Той е изнесъл данни, че в ЕС има регистрирани 24 милиона фирми и само 40 000 от тях не са малки и средни предприятия. Било е представено и словенското председателство на ЕС, което ще е под мотото "С енергии в полза на Европа". Във връзка с доклада на д-р Мирев за Черноморската политика е било предложено Турция да е част от общата морска политика на евросъюза.
 


Сходни връзки

Д. НИКОЛОВА Е ИЗБРАНА ВЪВ ВРЕМЕННОТО БЮРО НА КОМИТЕТА НА РЕГИОНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди