изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:05 EET
Как най-дебелият мъж в света свали 230 кг    
Любопитно
Мексиканецът Мануел Урибе, който със своите 570 кг тегло фигурира в книгата на рекордите Гинес като най-дебелия мъж в света за 2007 г., е отслабван с цели 230 кг.


Това съобщи АФП, цитирана от БГНЕС. Строгата хранителна диета под медицински контрол и физически упражнения, които Урибе прави в леглото, му позволили да падне до 340 кг. Той обаче си е поставил целта за четири години да стане 120 кг и да придобие отлична форма.
41-годишният Мануел Урибе (висок 1,94 м) страда от 1992 г. от болестно затлъстяване и не може да се движи. Той живее на легло в дома си в Монтерей, където за него се грижат майка му и приятелката му. В Мексико повече от половината от населението е затлъстяло. Това нарежда страната на второ място в света след САЩ по брой на дебелаците.
Миналата година 297-килограмовият пловдивчанин Данаил Чернев отслабна с 60 кг за месец. Помогнаха му физически и йога упражнения, ходене, глад и палмово-кленов натурален сироп

dir.bg

 


Сходни връзки

Как най-дебелият мъж в света свали 230 кг | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди