изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 11:37 EET
ВОЛЕЙБОЛ: Калиакра се наложи над Добруджа в дербито от НВЛ    
Спорт

Отборът на Калиакра 2007 (Каварна) се наложи с 3:0 (21, 19, 21) гейма над Добруджа в среща от първия кръг във втората фаза на Националната волейболна лига - втора седмица. Мачът се игра от 18.00 часа в зала Добротица.



Добруджанци започнаха мача изключително мотивирано и поведоха в първия гейм с 9:4 точки. В средата на гейма обаче по-опитният състав от Каварна успя да наложи преимущество и в крайна сметка затвори частта с 25:21. По време на втория гейм се стигна до мелле в централната ложа, предизвикано от желанието на добричките фенове да свалят знаме на противниковия отбор. След намеса на полицията ситуацията бе овладяна, но за кратко срещата бе прекратена. Волейболистите на Калиакра спечелиха  и втория гейм с 19:25.

Третата част се разви по сценария от първата и “жълто-зелените” водиха в резултата до второто техническо прекъсване. В края на гейма нервите на по-младите играчи на Георги Василев не издържаха и се стигна до 21:25. след този мач Добруджа е с актив от седем загуби от седем мача. Калиакра пък записа четвъртата си победа.

Крайният резултат едва ли е изненада за любителите на волейбола, като се има предвид финансовата криза в отбора на Добруджа и факта, че Георги Василев имаше на разположение едва седем състезатели.

Добруджа: Петьо Василев, Пламен Лазаров, Цветомир Цветанов, Виталий Симеонов, Тодор Георгиев, Методи Петров и Павел Топалски - либеро

Калиакра: Александър Казаков, Стойко Коларов, Климент Савов, Кристиян Банчев, Бранимир Баев, Борислав Захов, Ивелин Стаматов – либеро (Дамян Петров)

 

Радио Добруджа

 


Сходни връзки

ВОЛЕЙБОЛ: Калиакра се наложи над Добруджа в дербито от НВЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди