изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:41 EEST
УТОЧНЕНИЕ!    
НовиниВъв връзка с публикацията "Осъдиха строителен предприемач за некачествена работа" НДТ се извинява за допусната неточност. В тази връзка правим уточнение, че Окръжният съд е отхвърлил иска на "Норма" ООД срещу ЕТ "Михаил Божилов". 

Съдебният спор е бил във връзка с изградена през 2002 г. конструкция на басейн към хотел в курорта "Златни пясъци" с инвеститор фирма "Норма". Конструкцията е била направена от ЕТ "Михаил Божилов" от желязо и бетон като пробите са показали, че бетонът дори е над стандартите. Инвеститорът обаче предявил претенции за получили се течове, които се предизвикват не от конструкцията на басейна, а в резултат на хидроизолацията и други довършителни работи по съоръжението, които ЕТ "Михаил Божилов" не е извършил, обясниха от строителната фирма. И добавиха, че делото срещу фирмата е било заведено след като тя осъдила "Норма" ООД да изплати дължими суми по изграждането на конструкцията на басейна.
 


Сходни връзки

УТОЧНЕНИЕ! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди