изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:10 EEST
УТРЕ ИЗБИРАТ КМЕТ В ЛЮЛЯКОВО    
НовиниУтре ще се проведе нов тур на местните избори в село Люляково, община Генерал Тошево. Според избирателните списъци, 620 избиратели ще могат да дадат гласа си за тримата регистрирани кандидати.

В интегралната бюлетина, след теглен жребий, те са подредени по следния ред: №1 - Фикмет Алиев от ДПС, №2 - кандидатът на коалиция БСП-ПД "Социалдемократи" Стоян Стоев и №3 - кандидатът на коалиция "ГЕРБ-НДСВ-ЗНС-СДС-ДСБ-ВМРО" Костадин Атанасов.
Днес общинската избирателна комисия в Генерал Тошево трябва да връчи изборните книжа на секционната избирателна комисия, протоколите за изборите и бюлетините. Изборният ден ще започне в 6 ч. и ще продължи до 19 часа, ако тогава пред избирателната секция няма чакащи да гласуват.
До нов тур на изборите в селото се достигна, след като на първия тур на изборите в края на октомври нито един от регистрираните кандидати не успя да събере необходимия брой гласове, а на втория тур - двамата кандидати имаха по равен брой гласове.
 


Сходни връзки

УТРЕ ИЗБИРАТ КМЕТ В ЛЮЛЯКОВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди