изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-17 @ 05:10 EEST
ПРЕДСТАВИХА ИНФОРМАЦИОНЕН САЙТ    
НовиниИнформационен сайт, ориентиран към малкия и среден бизнес и физическите лица, решили да започнат собствен бизнес бе представен вчера в Добрич.

Негови създатели и администратори са "Сердон" - консултантска организация, с финансовата подкрепа на Американската агенция за международно развитие. Пред присъстващите представители на консултантски организации и представители на бизнеса изпълнителният директор на "Сердон" Александър Бабинов промотира сайта - www.informoney.org, на който всеки може да намери най-подборна информация за това как да изработи един проект, да си осигури консултант и най-важното - как да намери финансиране за проекта си, така че той да стане реалност. Промоцията бе организирана съвместно с Бизнес център Добрич. Председателят на ТПП - Добрич Лъчезар Росенов, който също бе сред присъстващите, коментира за НДТ, че в момента глобалното пространство предлага страшно много информация, но все още културата на търсене в интернет пространството не е на достатъчно ниво.
 


Сходни връзки

ПРЕДСТАВИХА ИНФОРМАЦИОНЕН САЙТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди