изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 02:26 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРОКУРАТУРАТА ОТСТРАНЯВА КМЕТА НА КАВАРНА. ТОЙ НЕ ЗНАЕ    
ЛюбопитноКметът на Каварна Константин Димитров от вчера е временно отстранен от поста си - с разпореждане на окръжния прокурор на Добрич Васил Миков, съобщил самият магистрат. Обвиненията срещу кмета били за това, че злоупотребил с 4 млн. лв. общински пари. Заведено било дело по член от Наказателния кодекс за престъпление по служба. На Димитров била наложена мярка "парична гаранция" от 100 000 лв. За НДТ Константин Димитров заяви: "Не съм получил никакво прокурорско разпореждане. По Закона за местна власт и местно самоуправление кмет може да бъде отстранен само при влязла в сила присъда".

СЪБУДИ СЕ СВЛАЧИЩЕТО УБИЕЦ

Има опасност пътят Балчик - Албена отново да бъде прекъснат. Пропаднали са подпорни стени в града и няколко къщи в ромския квартал. Около 1.5 млрд. лв. ще бъдат отделени за свлачищата край Варна и Балчик. По пътното платно имало сериозни пукнатини. На места пролуките били около 10 сантиметра. Според направените измервания в района на събудилото се свлачище, подпочвените води са се надигнали с 30-40 сантиметра.
НДТ - 17 февруари 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ПРОКУРАТУРАТА ОТСТРАНЯВА КМЕТА НА КАВАРНА. ТОЙ НЕ ЗНАЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди