изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:23 EEST
БИРЕН И ВИНЕН ФЕСТ В ДОБРИЧ    
ТуризъмМестното подразделение на асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите си поставя амбициозни задачи, с цел превръщането на града ни в туристическа атракция.

Това стана ясно на провелия се Консултативен съвет по туризъм в общината, където председателят на регионалната браншова структура Димитър Димитров представи техните предложения. Хотелиерите и ресторантьорите искат трайно да наложат в календара със събития в града проведения през миналата година за първи път Бирен фест, който и тази година да се състои през пролетните месеци. За есента те предвиждат да организират и Винен фест. Сред идеите им са още Добрич да бъде домакин на фестивал или панаир на хляба. Друга идея е провеждането на анимационно шоу по случай международния ден на туризма 27 септември. Димитров допълни още, че браншовата асоциация е постигнала споразумение с ръководителя на Международен колеж Албена в Добрич доц. Тодор Радев и вече те поемат издръжката на човек, който да работи в Туристическия информационен център на града. В рамките на дискусията обаче стана ясно, че всички са съгласни, че сегашното място на туристическия център - в Художествената галерия, не е удачно и се реши да се огледат възможностите къде може да бъде позициониран един такъв център. Идеята на хотелиерите и ресторантьорите е в него да се продават всякакви символи на града, картички, карти, но и туристите да могат там да си купуват транспортни билети, билети за музеите в града, галерията, както и да си резервират хотел, ресторант, та дори и такси.


 

 


Сходни връзки

БИРЕН И ВИНЕН ФЕСТ В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди