изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:31 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ    
Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ



ОВЕН - Мисълта ви ще ви връща към неосъществените намерения. Времето е пред вас, постарайте се да го използвате рационално и щадете нервите си. Не се отказвайте от помощта на близък.

ТЕЛЕЦ - Обърнете повече внимание на отделните детайли, без да изтъквате предимствата на собственото ви мнение. Почивката ще върне силите ви и ще ви помогне да осмислите поведението си.

БЛИЗНАЦИ - Днес ще се погрижите за собственото си спокойствие, осигурявайки си повече време за размисъл. Има върху какво да мислите - работата, семейството и несвършени задачи.

РАК - Благоприятна възможност, която не сте предполагали, че съществува ще се появи и ще насочи развитието на едно събитие в желана посока. Не пропускайте да се възползвате от шанса.

ЛЪВ - Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес е ден да свършите нещо заедно с най-близките си.

ДЕВА - За вас денят може да не е съвсем почивен, или ще ви извикат на работа, или вие самите ще намерите за какво да отидете. При всички случи ще сте в самия център на горещите събития.

ВЕЗНИ - Днес ще пожънете плодовете на собственото си невнимание. Да смекчите последствията за нещо, което вече е свършен факт, е невъзможно, но поне можете да си извлечете поука.

СКОРПИОН - Днес ще се чувствате в страхотна форма, най-вече по отношение на чувството за хумор. Ще ви се ще да покажете на другите, че ги обичате. Ами направете го, резултатът ще ви изуми.

СТРЕЛЕЦ - С добро усещане за бъдещето си ще се захванете за работа. Много неща ще се променят. Нищо не е се дава даром, всяка придобивка трябва да се извоюва, за да ви носи наслада.

КОЗИРОГ - Общуването с приятели ще подсили у вас усещането за свобода и увереност за бъдещето. Трансформациите вече са в ход, не се притеснявайте, ако сте по-раздразнителни от нормалното.

ВОДОЛЕЙ - Ще трябва да вземете решения за важните неща в живота ви. Запазете мисълта си свежа, не се поддавайте на моментните настроения. Други ще продължат да търсят любим човек.

РИБИ - Прагматично ще насочите вниманието си към полезните и несвършени неща около себе си. Ще работите и за физическата си форма, предвид активните действия, които предстоят.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди