изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:42 EEST
Държавната агенция по туризъм с две награди в Прага    
ТуризъмДържавната агенция по туризъм беше наградена два пъти на най-значимото туристическо събитие в Централна Европа за имиджово представяне на дестинации - Holiday World, Прага, което започна на 14 февруари и се закрива днес.

ДАТ  получи награда за цялостното представяне на България като страна-партньор на изложението и за най-динамично развиваща се туристическа дестинация. Кристалната статуетка беше връчена на заместник-председателя на ДАТ Станислав Новаков. Преди закриването на изложението Агенцията получи и първа награда за щанд.
Голям интерес предизвика анимационната програма, подготвена от ДАТ. Ансамбъл “Българе” направи серия от фолклори изпълнения в последните два дни на изложението, които бяха отворени за масова публика. Вниманието на публиката привлякоха и тракийските рисунки върху ръцете на посетители, предлагани на българския щанд. Сомелиер представяше български вина на чешки език.
            Вниманието на публиката привлече и копието на Панагюрското златно съкровище, изложено на щанда.
 


Сходни връзки

Държавната агенция по туризъм с две награди в Прага | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди