изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:00 EEST
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ    
СпортОтборът на ”Добруджа” изигра най-силния си мач от началото на зимната подготовка и победи хита в Западната ”Б” група ”Локомотив” (Мездра) с класическото 3:0.

“Жълто-зелените” показаха познатото от есента лице и отново демонстрираха вдъхновена и красива игра. Успехът над “железничарите” е и много престижен, тъй като убедителният водач в Западната ”Б” група излезе на стадион ”Дружба” с голяма част от титулярите си.

Пръв вратата на ”Локомотив” превзе сръбският голаджия Гавран Иван, който се разписа още в 4-ата минута. Четвърт час преди края на мача Атанас Георгиев бе съборен в наказателното поле на гостите и Бойко Каменов от дузпа удвои аванса на ”Добруджа”. Това е и негов първи гол с екипа на добричлии. В последната минута юношеският национал Николай Илиев ознаменува силната си игра с красив гол във вратата на високолетящия тим от Мездра, оформяйки крайното 3:0 за радост на близо 100 зрители, наблюдавали мача в мразовития следобед.

”Добруджа” излезе в състав: Николай Радомиров, Николай Илиев, Венцислав Ганчев, Бойко Каменов, Атанас Георгиев, Явор Колев, Николай Иванов, Ивайло Георгиев, Благовест Марев, Кирил Божанов и Гавран Иван. След почивката шанс за изява бе даден на Нурган Али, Момчил Петров, Синан Хаджиев, Христо Галинов и Атанас Тодоров. НДТ

 


Сходни връзки

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ | 37 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-18 @ 19:09 EET
Един отбор който е с претенции, че е професионален и е лидер, трябва да играе контроли само с класни отбори.  А тя каква стана -  играем контроли със селяните и не можем да ги бием - с Шабла 0:0,  с Албена 0:0. Добре ,че бихме Суворово да отчетем победа и резервите на Локомотив Мездра.  Цялото футболно съсловие, което присъства на Албена, се възмути от простотията на треньора на Добруджа Р.Д.  Вместо да остави двамата национали Венци и Ники да се подготвят и тренират с националния отбор, тоя мухльо ги докара да играят с някакви аматьори.  Как е възможно такъв тъпак да пренебрегне национален отбор. Сигурно Роман го нахока, че не можа  да бие "албенските селяни", които са 100% от школата на Добруджа. Това е само в Добруджа.  Не им пука кой какъв е и мислят само за себе си.  Мисля си, че е по-престижно да играеш в националния отбор, отколкото да пазиш задника на поредния помияр, докарал варненски момченца, а изгони нашите.  В Албена говорят, че момчетата са от школата на Черно море, а Камен Станчев се скъса да пише, че са от Добруджа. А  и те си се представятр че са от Варна, обидно им е да кажат, че играят във ''В'' селска група, при наличие на момчета играещи в Шотландия, Германия, Левски, ЦСКА. Не забравяйте че все пак играете във В група там ви е мястото, не хвърчете! 
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-19 @ 10:59 EET
Не трябва да се изненадват от това, че са били.  Ръководството да вземе мерки да запази състава. Сега е момента "големият треньор" да поиска по-нормално заплащане на футболистите. Сега е момента да каже, че лагера в Хана е нерентабилен - мизерни условия с некачествена храна - специалитет на Роман. Затова момчетата дадоха отбой. 
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-19 @ 11:26 EET
Тези двамката братя Мареви, си плащат добре за да играят на две места. Явно са доста близки с тренера. А те просто объркват цялата тактика на отбора. Футболистите недоволстват от този факт.  Есента като дойдоха, тук ги водеха за контузени, а в същото това време по Мсат ги дават да правят голове във футзал.  А онзи пайтак, дето върви зад Р.Д. -  помощника му,  той дори и за грозник на отбора не става. Тези тримата само лапат от парите, които може да послужат за нещо полезно. 
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-19 @ 17:17 EET
Ти или не ги познаваш въобще Радо, Митака Пантев, Бойчо и Боги Мареви или имаш някакъв личен конфликт с тях. Рядко се срещат такива истински мъже като тях четиримата и само можем да се надяваме още дълго да ни радват като останат в "Добруджа".
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-19 @ 17:56 EET
Единствен мъж е само Радо, а в останалите не виждам нищо впечатляващо, само консуматори и гювечари.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-20 @ 12:32 EET

Кой варнанлия обича  добричлии. За тях, ние сме селяни. Не им вярвам! Кое им е голямото че, ние добруджанци издържаме Роман и компания и варненски момченца, които ги разкараха от клубовете и ги приютихме. Като са толкова "големи" и "велики", защо не играят само за "Добруджа"? Братята са играчи на футзал и между другото идват в Добрич, а другия все контузен. Но той е бил футболист в някой друг живот. Дори не го познават в Балчик, от където уж играл последно.

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-20 @ 21:12 EET
"Братята" играят за смешни пари и единсвтената причина да са тук е, че им се играе за "Добруджа", най-вече заради публиката. Митко Пантев пък имаше наистина много сериозна контузия през есента - беше скъсал кръстни връзки.


“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-20 @ 22:49 EET
Тези "смешни пари" никак не са малко за аматьорски футбол - 200 лв и по 60 лв за победа. Що не се откажат тогава?  А Пантев не играе поне от две години. Връзки се възстановяват от 6 до 8 месеца. Тези ги разправяй на някой дето хабер си няма. Или си някой от агитката с промит мозък.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-21 @ 08:53 EET
Пантев не е в Добрич да играе, а е помощник треньор и момчетата в отбора са много доволни от работата му. Братя Мареви пък вече ми е ясно, че въобще не ги познаваш. Споко и твойто време да играеш ще дойде!
Кой "промива мозъка" на агитката???

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-21 @ 09:48 EET
"Добруджа" - Генерал Тошево 1:1. Това е показателно деградиране на отбора. Сега е момента да се вземат останалите от Девня и да се освободят всички от Добрич. Започнаха да се усещат момчетата, по полека го раздават.  "За толкова пари - толкова работа"   както казваше един мухльо - треньор от Добруджа, който може да се каже ликвидатора на всички подрастващи футболисти от града. Но то му се връща и на него, изгониха сина му и от Несебър и се мотка като хамав, момче с талант но гаден характер. 
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-21 @ 12:23 EET

Пантев бърка работата на треньора, но нещастника нали трябва да папа - Радо го е осиновил и го търпи.  А за познаване на останалите, от десет години ги гледам всеки божи ден. За разлика от такива дето ходят от мач на мач и някакъв келеш ги определя, като най яката агитка. Явно нямате представа какво е агитка и фен на даден отбор.

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-21 @ 14:58 EET
Агитката са само наркомани и алкохолици, хора без образование, които нищо не работят. Те ходят по мачовете само за да се бият с феновете на съперника. Те въобще не знаят кой играе в отбора и не разбират нищо от футбол. Знаят само сърбина. Чули, че е вкарал няколко гола и вече си мислят, че е голям футболист.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-21 @ 22:28 EET
Голям футболист го направи Камен Станчев. То големи писания бяха, то хвалби, то изхвъргации.  А то момчето е един смешко и нещастник и мизерник. Кой нормален ще играе далеч от своя дом и то в чужбина, ще мизерува за 200 лв. Сигурно е сбъркан. Нима няма достойни. В отбора има бивши и настоящи национали допринесли за Добруджа. А  тоя измисления  да го направим почитен шут.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 02:06 EET
Заповядай утре на контролата с Шабла на "Дружба" и ми ги кажи тези работи - че съм наркоман, алкохолик, без образование... И на слепеца и на глухия ще е ясно къде е агитката на тази контрола - ти само ела и кажи, че търсиш Пеев, анонимнико!
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 04:53 EET
Е и кой е един хулиган и гамен на стадиона
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 09:46 EET

Ей, анонимни лайнарчета и пенсионери, какво знаете вие за подкрепата на този отбор? Къде бяхте в лоши и добри дни? Краха в Несебър за влизането в А група, по студовете в Несебър, Нова Загора, Шабла, Каварна....В албена на "домакинства" ? Ай сиктир. По добре е да ви няма.

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 09:50 EET
Забравих да се представя - Владо Василев...
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 11:34 EET
"Е и кой е един хулиган и гамен на стадиона"
Е, това не мога да го схвана и разбера, така както е написано, нали съм "наркоман, алкохолик и без образование", сигурно затова ще да е.
То имало големи капацитети и разбирачи от ФЕНСТВО и АГИТКИ, бреййй - най-голямата подкрепа към отбора става с големия пакет със слънчука (разб. "семки"), с ругатни и псувни по-играчите и треньора за щяло и нещяло, без ни веднъж за 90 мин. да аплодираш или да викнеш окуражително името на любимия отбор. Ама то как да аплодираш, като с едната ръка държиш пакета със слънчука, да не би някой да ти го гепа, а с другата чоплиш яко, като за последно.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 11:40 EET
Един от тези хулигани даже влезе в затвора, защото чупеше пейки по време на един мач.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-22 @ 13:44 EET
А бе Владко, с дупенцето гладко, що не си гледаш образованието и дебелото д--е. Егати и фена от разстояние!
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-23 @ 19:11 EET
Това е речник на един  простак, независимо с какво образование е. Не виждам защо се обиждаш, не се излагай пред хората. Лъжа ли е, че един млад човек набор 1986 г е една торба от около 120кг лай--. 
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-29 @ 10:58 EET

А ти кой си? Явно ме познаваш...като се върна в добрич ще трябва да се разберем...Владо Василев

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-02-29 @ 20:52 EET
За сведение на многознайкото,който дръзна без да знае за какво става на въпрос,да обижда и да хули,ти невеж,глупав,жалък смешнико,нямаш право изобщо да си даваш некадърното мнение.Повечето момчета от агитката са вишисти или в момента следват.Това са интелигентни млади хора с мнение,които не ги е страх да нададът глас и да подкрепят отбора в трудни моменти!А ти,путко недъгава,по-хубаво се зарови някаде и не се излагай повече!СМЕШНИК!!! 
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-01 @ 01:24 EET
Образованието не е критерий за интелигентност. Защо е необходимо да харчите парите на родителите си, за да разберете, колко тъпи и елементарни сте.  Всички тези комплименти за вас - агиткага ли са?
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-06 @ 09:03 EET
Стой далеч от стадиона, щом си недоброжелател. Ако ли пък искаш близка среща ела. Владо Василев,
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-06 @ 10:42 EET
Г-н Дебелар, не е сменен наемателя на стадиона? А аз където съм, на тебе още ти миришат краката. За какъв доброжелател се мислиш, като отидеш да пиеш две бири, защото за повече нямаш парички и отидеш да викаш разни глупости. Какъв отбор гледа в неделя -  трагедия. Ние не можем да бием Преслав, баш селски отбор, а говори мазни задник треньора за "Б" група. И като влезем в "Б", ще ни бият, като "мече у дерек". Просто съдбата на "Добруджа" се вижда. Януари 2010 приключва, като волейбола или участва в "А" окръжна.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-10 @ 16:24 EET
Добре бе господин НИКОЙ, като си там където си вземи се представи. Или вземи ми драсни мейл, ако те е срам да се прдставиш. Това за какво имам и за какво давам пари си е лично мой проблем. Вече имам подозрения кой си. biertrinker@abv.bg Ето пиши и се представи! Владо Василев.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-10 @ 17:12 EET
Д'еба селтака ти! Като си толкова голям мъж покажи се бе! Явно си някой смотан ушев или просто си поредния простак който си подритва здравната книжка. Василев, строши му хилавите кокали на тоя селянин.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-11 @ 15:27 EET
С мазни и дебели помияри не се занивам!
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-12 @ 10:29 EET
Не се занимаваш...уплаши ли се селяндур? В.В.
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-13 @ 09:55 EET

Селяндура си ти! Тъп, ограничен, заслепен. Оплюхте Цоньо, ама му завиждате тайно и се надявате и Добруджа да се съвземе. Да ама не. Докато не се махнат софийските задници и вие  - агитката да се продавате за 2 лева. Владко, отвори си очите за истината, за реалността. Трябваше да бъдеш на стадиона в Каварна да видиш, любовта на цял един град към отбора,  да видиш придобивките на стадиона - терен, осветление, табло, козирки, седалки, дори кола за контузените. Това в Добруджа няма да стане никога. А вие се премирявате и забравяте кои сте. Роман и компания ни убиха и ни хвърлиха в помийната си яма, а вие сте тръгнали да ги защитавате. Че вече всички ни казват, че сме селски отбор играещ в гуменкената група. Цоньо ви показа на как се прави, а за тъпаците, които не проумяват или не искат, да го духат.  

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-13 @ 13:23 EET
Да, а пък след 2-3 години "Калиакра" като свършат парите и пак отидат да играят на село, ще се появи някой друг отбор - може пък Балчик да инвестират в клуба и тогава може да станеш от тях, после да си от Шабла и така на ред, а пък "Добруджа" като се оправи отново ставаш от тях. РЕСПЕКТ КЪМ ТАКИВА ФЕНОВЕ КАТО ТЕБ!!!
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-13 @ 17:40 EET
Добруджа умира! А ти си ходи с главата завряна в задника си!
“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-14 @ 10:02 EET

Някой друг ще ходи заврян с глава в гъзъ, и това ще си ти...т.е. ти може вече да си им сменил местата, съдейки по лайната които бълваш. В.В.

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-14 @ 10:10 EET

Охо, пропуснах да прочета коментара ти за Калякра. Да не би да си някой от "фенклуба" на бай М. дето са агитирали хора да гледат Калякра сЛоко/Плд/? Или от тези които освиркват? Къде беше бе? На кой мач? Кога си бил с отбора? Само при годините в А група? Лесно е такава псевдолюбов само при упехи. Заради мисленето на такива като тебе на стадиона са само по 400 500 души. Ситуацията е същата и с много други тимове в България като цяло. Ние отдавна сме заявили - ДОКАТО НИ ИМА НАС Я ИМА И ДОБРУДЖА!!!

 

ПП: Надали село Цонево ще влязат в А група. И догодина пак ще ги бием. И в Двата мача. И по трибуните. "любовта на цял един град" ( СЕЛО) това е смешно смешен си и ти иди направи мазна свирка на Цоню и Вили Вуцов - Овчата глава. ЕГА ПУКНЕШ!!

“ЛОКОМОТИВ” (МЕЗДРА) ДЕРАЙЛИРА В ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2008-03-14 @ 11:19 EET
Виж какво господин негативно-анонимен. Ела да ми кажеш, чe съм наркоман и алкохолик или пък тъп и елементарен. Ако искаш можеш да го направиш в сградата на СМК-то - офис 404а, пише ми го името на вратата - инж. Венцислав Николов. И аз ходя почти навсякъде да подкрепям отбора. Ти какво си направил за Добруджа? Ето, направихме сайт и не с парите на родителите си, а със свои собствени, поръчахме фенски артикули, не със парите на родителите си, ами със свои собствени. Я погледни официалните сайтове на отборите от А група и любимата ти Калиакра? Сигурно сме тъпи и ограничени, а? Че с 50лв сме направили сайт, по-добър от официалният на Калиакра, че и ЦСКА и Левски? И сигурно щото нямаме пари за две бири можем да си позволим да правим поръчки за шалове на стойност три пъти заплатката ти? Добруджа ще я има, докато нас ни има и докато на мачове ходят хора, не само да ругаят. И кой ти каза, че подкрепяме ръководството? Но няма и да тръгнем да ругаем 18-19 годишни играчи, затова, че президентът ни е докарал до това положение, те какво са виновни? Като не ти отърва, защо стъпваш на стадиона?

А Цоньо е голям, наистина! С чужда пита помен ще ми прави. Раздаде всичките земи около морето по доста съмнителни критерии и начини, затова плажът на любимата ви "рок-столица" Каварна заприлича на ЖК Люлин 9. Пари няма как да липсват при това положение. Има ли инвеститори има и кинти. Ветрогенераторите са също готин доход. Натура, матура, за него няма проблеми. Отиди покрай нос Калиакра и виж какво е направил - мизерия - ето така гради футбол. Като прави тънки услуги и раздава апартаментчета тук там. А неговия принцип е след мен потоп. Вуцов що седи в Каварна, щото има агенция за недвижими имоти, а с кмета имаш ли се - става интересно. Със заплатата от треньорството ли си купи Ауди Q7, а?

Но ние ще го оплюваме разбира се - той първи започна игричките с нас и не спря, нито се извини, така че ми е ясен - някак си му отесня селцето, затова шества из всички медии и става все повече за смях пред цяла България. Още помня мача с Аксаково и изпълненията на Вуцов. Колкото до козирки и т.н. няма лошо да ги прави, но интересно как си избира изпълнителите, а? Аз селски тарикати не харесвам. Виж, когато видя хора от Каварна да идат на мач в Пловдив по свое желание, със собствени средства, а не с платени от Цонко автобуси, тогава ще ми говориш за любов към отбора. Така на готово е лесно да си фен.

А, ако мислиш, че не ни е ясно положението - много грешиш. Но работата е там, че в тази страна все пак има закони и не е луд тоз, който яде зелника, ами този който му го дава. Кой докара Величко в Добрич? Да не би да е агитката? Точно тези дето се барате за големи разбирачи, го представихте, а сега го гоните. Като сте толкова опасни, защо един читав договор, не можете да напишете?

А дано като се махнат софиянците, добричката "футболна общественост", представи някой по-читав кандидат, или поне като сте толкова влиятелни и сте голяма работа да накарате кметицата, която е от същата партия като любимият ви Цонко да вземе да дава повече пари. Другото са празни приказки, господин анонимний. Сиренето е с пари.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди