изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:58 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ НАД КАРАПЕЛИТ - ВСЕ ПО-РЕАЛНИ    
ЛюбопитноОкончателно отпадна хипотезата появяващите се над село Карапелит НЛО да са метеорологични балони, съобщи вчера за НДТ председателят на клуб "Алтернативни форми на живот" към Младежкия дом в Добрич инж. Веселин Боянов. Това е установено с помощта на г-н Руслински от русенския клуб "Мъдромер", който е хидрометеоролог. Според него е изключено наблюдаваните в района на Карапелит НЛО да са метеорологични балони, защото на тези дати подобни балони не са пускани.

ЦИГАНКА ПРИКРИВА 9 ДНИ УБИЙСТВОТО НА СИНА СИ

Славчо Славов Петров от Добрич е убит от 60-годишния Димитър Недков в нощта на 8 срещу 9 февруари, съобщиха от РДВР. Кървавото деяние било прикривано дни наред, както от убиеца, така и от майката на жертвата и втория съпруг. Сигналът за намерен труп с неустановена самоличност, увит в чувал, постъпил от граждани в дежурната на РДВР на 17 февруари. Според някои от показанията убийството било извършено с желязо, според други - с дърво. Майката на Славчо, Юлия Андреева, е била в дома на дъщеря си по време на кървавото деяние. От шефа на Окръжна следствена служба разбрахме, че убиецът Димитър Недков ще бъде задържан под стража.
НДТ - 19 февруари 1998 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ ЛЕТЯЩИТЕ ЧИНИИ НАД КАРАПЕЛИТ - ВСЕ ПО-РЕАЛНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди