изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:11 EEST
ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО "ПЧЕЛОМАНИЯ"    
НовиниТазгодишното издание на специализираното изложение, организирано от "Добрички панаир" АД "Пчеломания" ще се проведе от 4 до 6 април. Вече са започнали записванията. Досегашни участници са заявили присъствието си и тази година. Очакват се и нови изложители.

"Пчеломания" се организира от 2004 г. поради повишения интерес към пчеларството и развитието на този бранш у нас. Още повече, че се отчита, че Добруджа произвежда 35 % от българския мед. В региона има повече от 1000 пчелари, чиито пчелни ферми са официално регистрирани.
Представят се основно пчеларски инвентар, преработващо пчеларско оборудване, восъчни основи, апитерапия, микролаборатории за окачествяване, ветеринарни препарати, лицензирани майкопроизводители, специализирана литература.
 В изданията са участвали и фирми от Германия, Турция и Румъния. "Пчеломания" е съпроводена със съпътстваща програма, на която пчеларите дискутират проблемите свързани с бранша, срещат се с представители на Министерството на земеделието и горите, фондове и организации.
 


Сходни връзки

ЗАПОЧНА ПОДГОТОВКАТА НА ИЗЛОЖЕНИЕТО "ПЧЕЛОМАНИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди