изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:12 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностДВАМА крадци от Добрич с инициали С. З. /24 г./  и В. А. /27 г./ са задържани около 14,30 часа на 17 февруари след получен сигнал и незабавни действия на полицейски автопатрул на Първо РПУ, съобщиха от областна дирекция "Полиция".

Непосредствено преди това те задигнали радиатор от вход на жилищен блок по бул."25-и септември". Радиаторът е иззет и върнат на собственика. Работата на полицията по изясняване на случая продължава. Двамата мъже са задържани за срок от 24 часа в Първо РПУ. Образувано е досъдебно  производство.
СЛЕД проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ са установени три лица от Добрич и Тервел. Това са С. М. /55 год./, Д. С. /39 год./ и 17-годишно непълнолетно лице. Те били обявени  за общодържавно издирване във връзка с досъдебни производства. Предадени са на съответните дознатели.
20-ГОДИШЕН мъж от Добрич с инициали Т. М. е спипан да управлява пиян. Той бил спрян за проверка около 3.40 часа на 17 февруари в балчишкото село Оброчище от служители на РПУ-Албена. Техническото средство, с което е изпробван, отчело 1.73 промила. Водачът отказал кръвна проба. НДТ

 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди