изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 14:26 EEST
ЕКСТРАДИРАТ НАШ ИЗМАМНИК ДА ЛЕЖИ В ПОЛСКИ ЗАТВОР    
Ред и сигурностНезабавно предаване на Сали Ибрямов от с. Лясково, община Балчик, на властите на Република Полша допусна вчера Добричкият окръжен съд, съобщиха оттам. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
В съдебното заседание Ибрямов категорично е заявил, че е съгласен да бъде екстрадиран. Той е осъден от Окръжния съд на гр. Познан за измама. Трябва да лежи в затвора 1 година и 6 месеца.

Добричкият окръжен съд е запознал Ибрямов с писмо на съда в Познан, който заявява готовност полските власти да вземат отношение по искането му да изтърпи присъдата си в България. Добричките магистрати постановиха неговата екстрадиция с мотиви, че той трябва да излежи присъдата на полския съд.
 Добричкият окръжен съд е изпратил препис от решението си на Пробационните служби във Варна и Добрич, за да спрат изпълнението на наложено на Ибрямов от Районен съд във Варна наказание "Пробация". То ще бъде изтърпяно след излежаване на наказанието, предвидено от наказателния закон в Полша.
 


Сходни връзки

ЕКСТРАДИРАТ НАШ ИЗМАМНИК ДА ЛЕЖИ В ПОЛСКИ ЗАТВОР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди