изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:16 EET
УТРЕ СЕ ОТКРИВА 25-ОТО ИЗЛОЖЕНИЕ "ВАКАНЦИЯ"    
ТуризъмУтре се открива 25-ото специализирано туристическо изложение "Ваканция" в столицата, в което за поредна година със свой щанд ще се представи община Каварна.

От пресслужбата на морското кметство съобщиха, че Каварна ще се представи с нови рекламни материали, които промоцират красотите на северното ни Черноморие, както и местата за ваканция на територията на общината. Сред акцентите, с които Каварна и регионът ще се представят, е възможността за алтернативен туризъм. Международната туристическа борса "Ваканция & СПА ЕКСПО" тази година провежда 25-ото си юбилейно издание. С всяка изминала година профилът на участниците се разширява, сочи статистика на специалистите в бранша от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация. Като туристическа дестинация България се представя със стотици туроператори, агенции, браншови организации, общини, хотелски комплекси, балнеологични и спа центрове, транспортни организации, профилирани учебни заведения, фирми за специализиран софтуер, Спа и фитнес оборудване. През тази година заявка за участие са дали над 320 фирми и организации от 20 страни от Европа, Азия, Африка и Централна Америка. За първи път в изложението ще участват и фирми от Холандия, Русия, Чехия, Индия, Обединени арабски емирства (Дубай), Куба и други.
 


Сходни връзки

УТРЕ СЕ ОТКРИВА 25-ОТО ИЗЛОЖЕНИЕ "ВАКАНЦИЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди