изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 20:07 EEST
НАСКО И КИРО ОТ Б.Т.Р. - НА ЩАНДА НА КАВАРНА    
ТуризъмВчера в столицата се откри 25-ата международна туристическа борса "Ваканция и Спа Експо 2008", на която за поредна година се представя община Каварна.

Пресаташето на морското кметство Мария Сотирова, която е част от екипа,  презентиращ красотите на морското кметство, заяви, че тази година ще се постави акцент върху селския и алтернативния туризъм в региона. На официалното откриване на борсата вчера на щанда на Каварна присъства кметът на общината Цонко Цонев. Специално да подкрепят морския град са дошли и приятелите на Каварна Наско и Киро от Б.Т.Р. и музикантът Дани Милев.
На щанда си Каварна се презентира от общински служители, облечени с фланелки "Kaliakra Rock Fest 2008". На всички посетители те предлагат богат асортимент рекламни материали, разкриващи забележителностите на каварненския край и богатото културно-историческо наследство. Рекламни филми и записи на концерти, провели се в рок-столицата на България през изминалата година, ще привличат вниманието на посетителите през трите дни на изложението.
"На преден план в презентацията ни ще бъде концертният туризъм, с който Каварна вече е известна, но ще се постараем да представим и възможностите за селски туризъм" - заяви началникът на общинския отдел "Туризъм и икономическо развитие" Коста Аргиров.
Желаещите да почиват в този район ще получават информация за възможностите за настаняване на територията на общината в хотели, мотели, къмпинги, частни квартири, предстоящите културни и спортни мероприятия.
В двадесет и петото издание на международната туристическа борса "Ваканция 2008" участват над 300 туроператорски фирми, браншови организации и сдружения, десетки туристически комплекси и хотели, общини, специализирани учебни заведения, балнеоложки курорти и хотели и други. Освен от България, на изложението се представят и компании от Македония, Турция, Гърция, Кипър, Италия, Испания, Германия, Тайланд, Египет и други.
 


Сходни връзки

НАСКО И КИРО ОТ Б.Т.Р. - НА ЩАНДА НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди