изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 13:21 EEST
ТРИМА ОТ 25 000 СПЕЧЕЛИХА НАГРАДИТЕ НА АГРА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ    
ЗемеделиеТрима от десетките хиляди посетители на АГРА 2008 спечелиха наградите, които Международен панаир Пловдив осигури за гостите на изложението.  Имената на щастливците бяха изтеглени на специална церемония на 23 февруари в присъствието на нотариус Светла Йорданова.

 

 

Над 25 000 анкетни карти, които посетителите получаваха заeдно с входните билети и с тях участваха в томболата, бяха попълнени и пуснати в специалната урна в палата 6. Целта на анкетата бе да се проучи интересът към Международната селскостопанска изложба.

Голямата награда – бензинов моторен трион STIHL, отиде при счетоводителката от Шумен Христина Ангелова Христова. Водна помпа HONDA-DAISHIN спечели Милчо Арангелов Попов, тракторист от село Говедарци.  Електрическа косачка с кош получава д-р Стоян Колев Петров от Генерал Тошево.

Много настроение и здраве пожела на участниците и гостите Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, преди да бъдат изтеглени наградите за посетители на АГРА 2008. “Правете си бизнес плановете така, че догодина да ангажирате повече изложбени площи и да имате още по-голям успех” ,  добави той.

АГРА 2008 се проведе 19 до 23 февруари с участието на 821  фирми от 40 държави. 17-ото издание на Международната селскостопанска изложба беше  най-мащабното в нейната история. Потвърди се оценката, че  тя вече е най-успешната на Балканския полуостров, която министърът  на земеделието и продоволствието Нихат Кабил направи в деня на откриването.

Посетителите препълниха  панаирния комплекс в Пловдив, където в 4 палати и откритите площи край тях  бяха експонирани най-модерни машини, техника и оборудване, даваха се консултации по проекти за финансиране на производители от еврофондовете и от държавния бюджет. Очаква се броят на посетителите, който ще стане ясен през следващата седмица, да бъде значително по-голям в сравнение с миналата година.

 


Сходни връзки

ТРИМА ОТ 25 000 СПЕЧЕЛИХА НАГРАДИТЕ НА АГРА ЗА ПОСЕТИТЕЛИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди