изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:01 EEST
Бойко Борисов: ГЕРБ ще работи за собствено правителство и собствена парламентарна група    
Политика София. Предизборни коалиции няма и няма да има – това са внушения и ви гарантирам, че няма да се случат – това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на учредителния конгрес на младежката организация на партията, предаде репортер на Агенция “Фокус”.

Борисов отхвърли категорично „внушенията”, че общите действия на ГЕРБ с други опозиционни сили целят „реанимиране” на стари политически лица. По думите на Бойко Борисов – ПП ГЕРБ ще работи за собствено правителство и собствена парламентарна група. „Ние ще ви изведем на пистата, на която вие трябва да докажете, че сте най-добрите. Вие трябва да направите така, че партията да върви напред и да върнете вашите връстници от чужбина”, каза Бойко Борисов на младежите от ГЕРБ, дошли от цялата страна.
Бойко Борисов бе категоричен, че ГЕРБ се гради, за да се развива десетилетия напред. Борисов подчерта, че партията трябва да се развива самостоятелно. Лидерът на ГЕРБ каза още, че създаването на младежка организация е гаранция, че ГЕРБ ще продължи да се развива по европейски път и ще осигури кадровия потенциал на партията.
30 – 40 % от младежката структура на ГЕРБ ще бъдат в следващото управление на страната, каза Бойко Борисов.
Цветана ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: ГЕРБ ще работи за собствено правителство и собствена парламентарна група | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди