изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:40 EET
“КАЛИАКРА 2007” ПРОДЪЛЖАВА ДА МАЧКА    
Спорт

Цонко Цонев раздава допълнителни премии на волейболистите, които пишат златните страници на този спорт в Каварна



Невероятен успех постигнаха волейболистите на “Калиакра 2007” в среща от втората седмица на Националната волейболна лига. Възпитаниците на Румен Георгиев разбиха на чужд терен с 3:0 гейма негостоприемния тим на Казанлък. Двата тима, заедно с други отбори, водят люта за едно от първите две места в групата, за да влязат в първата осмица на Супер лигата. След мача състезателите и треньорския щаб на състава от Долината на розите не можеха да повярват, че са загубили и коментарът им бе: “Вие ни разбихте в най-важния за нас мач”.

“От мач на мач играем все по-добре. Вече чудо трябва да стане, за да ни изместят от първите две места. В събота посрещаме “Локомотив” – Пловдив, после гостуваме в Русе и накрая завършваме с “Арда”. Призовавам всички фенове на спорта да дойдат в събота в зала “Олимпиада” в Каварна и да ни подкрепят” - заяви Румен Георгиев.

Веднага след мача в Казанлък отборът е бил поздравен от кметът на Каварна и финансов благодетел на тима - Цонко Цонев, който ще раздаде допълнителни премии на момчетата.

При успех в събота над “смърфовете” от Пловдив, волейболистите на “Калиакра 2007” почти 100% ще се класират за следващия етап на шампионата, в който ще участват осемте най-добри състава на България. Постижението е не само историческо за отбора от черноморския град, но и голям успех, тъй като още в първия си сезон в елита каварненци влязоха в ТОП 8 на Супер лигата. НДТ   

 


Сходни връзки

“КАЛИАКРА 2007” ПРОДЪЛЖАВА ДА МАЧКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди