изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:49 EEST
ПОТВЪРДИХА ПРИСЪДА НА СКИТНИК ЗА ЧЕТИРИ ГРАБЕЖА    
Ред и сигурностПрисъдата на Звездомир К. Иванов, осъден от Добричкия окръжен съд на 4 години лишаване от свобода при първоначален строг режим, влезе в сила от 18 февруари т.г.

Върховният касационен съд потвърди обжалваното решение на Окръжен съд – Добрич и Апелативен съд – Варна, тъй като липсват основания за отменяне или изменение на присъдата, съобщиха от пресслужбата на добричкото ведомство. Върховните магистрати се мотивират, че „наказание, по-ниско от наложеното, би било несъответно на броя на деянията в продължавания грабеж и на лекотата, с която са били вземани решенията за тяхното извършване в рамките само на два месеца”.

25-годишният Звездомир Иванов бе признат за виновен от Добричкия окръжен съд за четири грабежа, извършени с употреба на сила и в условията на опасен рецидив. В периода 13 ноември 2006 г. 18 януари 2007 г., той е нападал жени рано сутрин или късно вечер в Добрич. Със заплахи и удари с юмруци и шамари той принуждавал жертвите си да му предоставят мобилните си телефони, пари и други лични вещи. Общата стойност на откраднатото възлиза на 1 241,64 лв.

Иванов се е признал за виновен. Той има четири предишни осъждания за кражби на чуждо имущество, последната от които е ефективно изтърпяна. Осъденият е от с. Белгун, община Каварна и се ползва с име на скитник и безделник. НДТ    

 

 

 


Сходни връзки

ПОТВЪРДИХА ПРИСЪДА НА СКИТНИК ЗА ЧЕТИРИ ГРАБЕЖА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди