изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:05 EEST
КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ    
КултураБЕСЕДА на тема "СПИН и полово предавани болести" ще се проведе около 13.30 часа във финансово-стопанската гимназия "Васил Левски". Лектор ще бъде Севдалина Колева от РИОКОЗ.


ПРЕМИЕРА на спектакъла "Красавицата и звярът" на драматичен театър "Йордан Йовков" ще се състои от 16 часа в театъра. Драматизацията е на Венцислав Славянов и Камелия Кондова, а постановката - на Атанас Ганев.
КОНЦЕРТ, посветен на 130-годишнината от освобождението на България от турско робство, ще се състои от 18 часа в младежки дом "Захари Стоянов". В него ще участват оркестър "Добруджански славеи" с ръководител Данчо Кънев, оркестър "Извор" с ръководител Петър Гочев, танцов ансамбъл "Добротица" при младежки дом с главен художествен ръководител Александър Александров, известни добруджански акордеонисти и възпитаници на музикалната школа при читалище "Йордан Йовков". Организатори на концерта са общината, младежкият дом, читалището и Инициативен комитет.
БОГОСЛОВСКА беседа "Човекът - бъдещ Бог и бъдеща Вселена" на школа "Път на мъдростта" ще се проведе от 18 часа в камерната зала на младежкия дом.
ОТ ДНЕС до 29 февруари, по заявка, в младежкия дом ще има видеопрожекции на филмите "Време разделно", "Под игото" и "Българите". Прожекциите са по повод 130 години от освобождението на България. НД

 


Сходни връзки

КУЛТУРНИ АКЦЕНТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди