изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 11:49 EEST
Вдовицата и любовницата на Фатик спорят за къща    
Новини
Софийският градски съд ще се произнесе в едномесечен срок по гражданското дело, заведено от вдовицата на застреляния през 2003 г. бизнесмен Филип Найденов-Фатик - Адриана Тюркмен.


Адриана Тюркмен иска да си върне къща с двор в столичния квартал Бояна, продадена от Фатик на любовницата му Невена Стойчева. Според запознати къщата струва около 3 млн. евро.
По време на днешното заседание имаше очна ставка между вдовицата и свидетеля Венцислав Пенков. Той заяви, че през септември 2000 г. се е срещал заедно с Филип Найденов и съпругата му в Японския хотел, където са разговаряли за продажбата на въпросния имот в столичния квартал Бояна. Адриана Тюркмен обаче категорично отрече, като добави, че са се засичали заедно по заведения, но никога не са говорили тримата за продажба на къщата в Бояна.
Защитата на Тюркмен твърди, че семейният имот е бил продаден от Найденов без знанието на съпругата му и иска сделката да бъде обявена за нищожна и къщата да бъде върната на името на съпругата.
Бургазлийката Невена Стойчева има син от Фатик. Тя е била гадже и на сръбския наркобос Будимир Куйович, с когото имали общ бизнес. Невена е дъщеря на бившия полицейски шеф Ангел Стойчев, собственик на емблематичния ресторант в София "Монтерей". Според непотвърдена информация е лежала в немски затвор за трафик на наркотици.
Филип Найденов бе разстрелян през август 2003 г. на светофара между булевардите "България" и "Гоце Делчев" в София. Найденов бе сочен за един от най-едрите босове в престъпния свят.  dir.bg
 
 
 
 
 
 
 


Сходни връзки

Вдовицата и любовницата на Фатик спорят за къща | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Вдовицата и любовницата на Фатик спорят за къща
Автор: Anonymous да 2008-02-25 @ 20:30 EET
Международен мафиот, бивш български полицай и български к....и, правят престъпна схема - нищо ново.........

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.15 секунди