изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:56 EEST
АЛБЕНА ИСКА ДА ВЪРНЕ РУСНАЦИТЕ КАТО №1    
НовиниТуристическото дружество ще открие свой офис в Москва. Екип на "Албена" АД заминава за промоция на курорта в Новосибирск. Следват туристически борси в Москва, Санкт Петербург, Киев

През тази година в курорта Албена очакват да има ръст на руските туристи спрямо миналата година, когато те са били 15 на сто от всички летовници в курорта. През последните години се отчита увеличение както на броя на руснаците, така и на приходите от тях, тъй като се увеличава категорийността на хотелите, каза за НДТ Красимира Въткова, която завежда руски пазар в сектор "Реклама и маркетинг" в Албена. Амбициите са през тази година руските туристи не само да се увеличат, но и те да заемат първо място, като изпреварят немските летовници, които миналата година имаха 21-процентен дял сред курортистите.
В тази връзка "Албена" АД има сериозна рекламна кампания на руския пазар тази година. И досега курортът е имал гости от Москва, Санкт Петербург, Самара, Калининград, Новосибирск, където туристическото дружество има партньори, които осигуряват чартърни полети. Има и гости от Украйна и Пр***тика. Туристическото дружество обаче предвижда да запознае тази година по-подробно потенциалните си клиенти с новостите в Албена, тъй като през последните години бяха направени сериозни инвестиции и се промени структурата на хотелите - все повече са висококатегорийните, обясни К. Въткова. Тя съобщи, че предстои "Албена" АД да открие свой офис в Москва. Той ще се помещава в Центъра на промишлеността на Република България в руската столица.
Следващото представяне на добруджанския курорт ще е в Новосибирск - от 26 до 27 февруари. В първия ден ще е организиран уорк шоп "Посолски двор", на който ще се презентира България, заедно с други държави.За 27-и път българският консул там Пламен Стоянов организира работна среща с представители на сибирското съглашателство, Новосибирската асоциация на туроператорите и представители на администрацията. Ще се проведе представяне на България и Албена. След това курортът ни ще се представи на двете туристически изложения в Москва. Първото - ИТМ 2008 ще се проведе от 15 до 18 март, като първият ден е обявен за Ден на България. На 17 март ще има представяне на новостите в Албена, като мотото ще е "Албена - шампион в all inclusive". Ще има възможност да се представят и възможностите за СПА туризъм в добруджанския курорт и в Приморско. Специалист от "Медика Албена" ще организира - под формата на томбола, демонстрации на използването на скъпата козметична серия Sotis - ще бъдат направени козметични процедури - релакс и антистрес. От 19 до 22 март ще се проведе другата голяма московска туристическа борса - МИТТ. На нея Албена също ще се представи. Планира се посещение в република Татарстан за представяне на новостите в курорта за почивка и лечение. За края на март е планирано участие в туристическата борса УИТТ в Киев. Там също ще бъде организирана презентация с коктейл. В средата на април ще бъдат участията в борсата в Санкт Петербург и в Казан.
Ръководството на "Албена" АД планира посещение тук на група руски журналисти. Те ще присъстват на откриването на най-новия и най-модерен хотел в Албена - "Фламинго гранд". Очаква се това да стане в края на май-началото на юни. Прогнозата е, че гостите на този суперлуксозен хотел ще са предимно българи и руснаци.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ИСКА ДА ВЪРНЕ РУСНАЦИТЕ КАТО №1 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди